Surprize pentru toti copiii la Sinaia – Ioana Hotels

In acest weekend (30.05-01.06.2014), Ioana Hotels din Sinaia a pregatit multe surprize pentru cei mici.

In seara de vineri, indragitele personaje din desene animate vor intampina copiii, iar seara vom organiza un Bal Mascat cu premii surpriza.

Sambata, pe intreaga perioada a zilei, echipa Domnului Leon Magdan va bucura copiii cu multe jocuri, concursuri si spectacole distractive, iar marea surpriza este aceea ca Leon Magdan (finalist al megashow-lui „Romanii au talent!”) va sustine un spectacol de exceptie.

Ioana Hotels***** fondat in decembrie 2010, este un hotel de 5 stele, situat in Sinaia, primul de acest nivel din zona.

Ca si amplasare, se afla intr-o zona linistita, intr-un cadru natural nealterat de forfota specifica aglomerarilor urbane centrale, la aproximativ 500 metri de telegondola din Sinaia.

Stilul architectonic, este putin atipic, fiind de fapt un ansamblu de 6 corpuri dintre care 3 total independente,  construite si amenajate ca penthouse.

Ioana Hotels constituie pe piata turistica o oferta inedita, constituita pe criteriile calitatii si diversitatii, in armonie cu atractivitatea permanenta a statiunii, gazda agreabila si incitanta pentru fiecare vizitator.

Hotelul este format din 24 de spatii de cazare dintre care 1 Romantic Room (camera cu semineu) si 3 apartamente cu zona SPA proprie (sauna si Jacuzzi).

Mai multe detalii: IOANA HOTELS SINAIA