Toamna aduce “5 ani garanție fără costuri suplimentare” pentru mașinile de spălat rufe Bosch

Începând cu luna septembrie, Bosch Electrocasnice oferă 5 ani garanţie, fără costuri suplimentare, pentru întreaga gamă de maşini de spălat rufe Bosch. Campania se va desfăşura până în data de 31 decembrie 2014, în limita stocului disponibil.

În cadrul acestei campanii, toți clienții care achiziționează mașini de spălat rufe marca Bosch (inclusiv mașini de spălat rufe cu uscător), pot înregistra aceste produse pentru a beneficia de garanția extinsă. Înscrierea în campanie se poate face prin completarea unui cupon special de garanție sau online, pe site-ul www.bosch-home.ro, la secțiunea dedicată campaniei, până pe 15 ianuarie 2015.

Proiectarea şi producerea aparatelor electrocasnice Bosch se bazează, de peste un veac, pe respectarea aceloraşi valori – grijă şi responsabilitate – venind în întâmpinarea celor mai exigente cerinţe ale clienţilor, dar în acelaşi timp protejând mediul. Astfel, printre inovaţiile tehnologice de ultimă generaţie, Bosch a dezvoltat cele mai economice şi eficiente maşini de spălat rufe, îndeplinind cele mai ridicate standarde în materie de sustenabilitate și economisire de resurse.

Despre Bosch Electrocasnice

În 2011, Grupul Bosch a aniversat 125 de ani – şi de peste 75 de ani, numele Bosch a fost un punct de referinţă în domeniul electrocasnicelor, fiind recunoscut pentru dezvoltare, calitate tehnică şi fiabilitate. Fondatorul companiei, Robert Bosch, care ar fi împlinit 150 de ani în 2011, a fost devotat principiului de bază care se aplică şi astăzi, de a produce: „Tehnică pentru o viaţă”. Această tradiţie a fost şi rămâne un angajament şi o motivaţie pentru companie până în zilele noastre. Ca lider pe piaţa de electrocasnice din Europa, Bosch produce aparate frigorifice, maşini de spălat rufe şi uscătoare, maşini de spălat vase, maşini de gătit şi produse de larg consum, pentru gospodăriile din întreaga lume. Timp de generaţii, aceste produse au făcut viaţa de zi cu zi a oamenilor mai uşoară şi au îmbunătăţit calitatea acesteia. Stăruinţa pentru calitate şi perfecţiune este reflectată nu numai în funcţionalitatea dovedită a produselor şi tehnologia avansată, dar şi în designul acestora, care a fost în mod repetat premiat. Încă de la început, respectul faţă de oameni şi natură a fost unul din principiile călăuzitoare ale companiei, ce se reflectă prin produse şi procese durabile şi eficiente energetic.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.bosch-home.ro.