Toni Grecu, enervat de Alexandru Papadopol

Cel mai tare concurs de talente comice “Fun Factory” revine şi în această miercuri, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a show-ului “Serviciul Român de Comedie.” Ca de obicei, juriul emisiunii format din Omul bun – Toni Grecu, Frumoasa – Gina Pistol şi Omul Negru sau devoratorul de concurenţi, Alexandru Papadopol, va avea de luat decizii extrem de dificile pentru că participanţii sunt parcă mai trăsniţi şi mai ciudaţi ca niciodată. Printre cei care s-au prezentat în faţa juraţilor cu un număr de umor s-a aflat şi Viorica Afrasinei din Botoşani (rol interpretat de Jojo) şi de amantul ei Costică, zis şi Tauru’ (Claudiu Maier), bătut crunt cu lopata de soţul încornorat. Glumele lor au stârnit reacţii dintre cele mai diverse. Alexandru Papadopol nu a apreciat deloc spectacolul oferit de cei doi: “Nu-mi place umorul, nu-mi plac glumele cu ţarani. Deci cu tot respectul pentru talentul şi tupeul dumneavoastră de-a ne consuma nervii cu asemenea aberaţie, vă dau roşu”.
La rândul lui, Toni Grecu spune că: “Da, eu vă dau verde să treceţi mai departe. Este un umor rural, de proastă calitate, dar popular. Eu nu vreau să-ţi tai aripile te încurajez. În afară de faptul că mă enervează Papadopol foarte rău cu atitudinea lui de parcă ar fi regele comediei mondiale, altceva nu mă deranjează la <Fun Factory>. Sunt concurenţi buni şi răi, ca peste tot. Unii se supără că sunt eliminaţi… asta-i viaţa. Şi mie îmi pare rău că nu sunt regele Bulgariei”.
Gina Pistol este însă relaxată, pozitivă şi îi încurajează pe cei doi concurenţi să nu renunţe la visul lor de a apărea la tv: “a fost bine ce aţi făcut. Dar cred că v-ar trebui un pic de timp pentru a vă cizela talentul”, încheie ea.
Cum va aprecia prestaţia celor doi frumoasa jurată, dar şi cum vor arăta numerele altor concurenţi, telespectatorii Antenei 1 vor afla miecuri, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie “SRC – Fun Factory”.