Un nou serial captivant la HISTORY: Blestemul insulei Oak

Începând din 24 septembrie, HISTORY, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România¹, va difuza un nou serial: Blestemul insulei Oak. Episoadele vor fi transmise în fiecare miercuri, de la ora 22:00. 

Serialul Blestemul insulei Oak prezintă povestea insulei Oak, o bucată de pământ învăluită în mister, lângă coasta Terrei Nova. Pe la 1700, oamenii au văzut lumini în mijlocul nopții, iar cei trimiși să investigheze nu s-au mai întors.
Mai apoi, câţiva copii plecați acolo cu barca au găsit o groapă ciudată pe insulă. Descoperirea lor a dat naştere unei vânători care continuă şi astăzi şi în care au fost implicaţi inclusiv președintele Franklin D. Roosevelt şi actorul John Wayne.
Nimeni nu știe ce se află în adâncurile insulei Oak și toți cei care au încercat să afle s-au lovit de capcane neașteptate. Se crede că cineva a făcut eforturi deosebite pentru a ascunde ce se află acolo, deoarece cum sunt săpați câțiva metri, apa de mare din canalele ascunse, făcute de om, inundă gropile.
În Blestemul insulei Oak, frații Lagina din Michigan vor să descopere misterele insulei Oak. Rick, fratele mai mare, încearcă din răsputeri să-i afle secretele, așa că fratele său mai mic, Marty, a cheltuit o avere pentru a obține accesul către insulă. Frații plătesc sume uriașe pentru a folosi tehnologii revoluționare, astfel încât să dezlege tainele insulei, însă întâlnesc numeroase obstacole. Se crede că insula este blestemată și protejată de o profeție veche, ce spune că șapte persoane vor muri înainte să fie descoperită comoara.
Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.