Vacante insula Thassos: Apartamentele de inchiriat, o varianta optima pentru familiile cu copii

A inceput vacanta si din ce in ce mai multi romani viziteaza insula Thassos, Grecia, o destinatie turistica deosebita. Romanii par a o indragi in mod special, deoarece insula este cea mai aprope destinatie, tarifele sunt mai accesibile, iar peisajul si plajele sunt de vis. Turistii romani apreciaza ospitalitatea si bucataria grecilor si de asemenea marea  limpede si plina de pesti si plajele cu peisaje de vis. Odata ajunsi pe aceasta insula, nici unul dintre ei nu regreta alegerea facuta, unii chiar aleg sa se intoarca iar si iar.

Traseul prin Bulgaria este si mai scurt odata cu modernizarea drumului si deschiderea unui nou punct de frontiera la Makaza. Astfel romanii pot ajunge acum in Thassos in 8-9 ore.

Insula are multe hoteluri, vile apartamente, camere de inchiriat, insa majoritatea sunt vechi si nu prea confortabile. Cele care sunt mai moderne sau mai noi sunt destul de scumpe si sunt doar cateva hoteluri de 4-5 stele. Trebuie sa cauti cu atentie sau sa te ghidezi dupa recomandarile facute pe websiteurile de profil sau de la prieteni, deoarece se pot gasi variante de cazare excelente la preturi reduse.

Pentru familiile cu 1-2 copii se gasesc apartamente cu living, dormitor, baie si bucatarie, situate in complexe tip Apart-Hotel (complex de apartamente inchiriate in regim turistic.) Aceste complexe de apartamente sunt dotate si utilate, au bucatarie proprie unde iti poti gati micul dejun si au toate facilitatile si confortul pentru a petrece linistiti si in siguranta. Gasiti mai jos descrierea unui astfel de complex.

Apart hotel – Maryan – un complex de apartamente, decorate cu eleganță și proiectat cu bun gust într-un stil neoclasic, construit intr-o grădină de 1.500 mp, format din 10 de apartamente spațioase cu două camere (40 mp) complet echipate.  Astfel, complexul oferă o atmosferă prietenoasă, plăcută și familiară in care parintii si copii se vor simti in deplina liniste si siguranta.  Este combinația perfectă pentru vacanță confortabilă și lipsită de griji pe insula Thassos.

IMG_2851_2_3_4_5_7_tonemapped

IMG_1687_88_89_90_91_92_fused

SONY DSC