Weekend plin de veselie cu Gașca Zurli în București Mall și Plaza România!

Cea mai mare companie privată de animație pentru copii din România, Gașca Zurli, poposește în acest weekend în București Mall și Plaza România cu două spectacole magice pentru cei mici, marca Gașca Zurli Show: „Am o casuța mică” și „Vreau pupic de noapte bună”.
Spectacolele vor începe la ora 18:00 (20 Mai „Am o cașuta mică”, București Mall; 21 Mai „Vreau pupic de noapte bună”, Plaza România) și vor fi încununate de o sesiune de autografe pentru cei mai înfocați fani.

Te așteptăm în lumea imaginației, alături de cea mai iubită trupa pentru copii din România!
Despre Anchor Grup:
Prezent în România din 1997, Grupul Anchor este unul dintre cei mai puternici jucători din sectorul dezvoltatorilor imobiliari, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a dezvoltat în România București Mall, primul centru comercial modern din țară; centrul comercial Plaza România, care, alături de Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, a lansat conceptul de spații mixte de servicii și a contribuit la dezvoltarea imobiliară a regiunii centru-vest din București, InCity Residences, ansamblu rezidențial premium, situat în centrul Capitalei și Plaza România Offices, primul spațiu de birouri ce ia naștere prin transformarea unei extensii a unui centru comercial. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.