Incepand din luna decembrie, A G O Restaurant isi asteapta clientii cu un nou meniu de iarna, o “colectie” de preparate savuroase si spectaculoase, atat ca ingrediente, cat si ca prezentare. Propunerile, atent selectionate de echipa de bucatari profesionisti a restaurantului, impreuna cu managementul A G O, vin sa completeze, intr-o maniera adecvata sezonului rece, oferta variata de preparate de lux a restaurantului.
Printre cele mai apetisante retete introduse in noul meniu se afla: Creme Brulee de Branza Cheddar cu Sparanghel Marinat; Ton Rosu cu Piure de Sepie, Sos de Rosii Proaspete, Edamame si Spuma de Busuioc; Creveti Tiger Laksa cu Noodles de Orez in Sos Picant, cu Lapte de Cocos; Foie Gras cu Dulceata Picanta de Mango si Grisine; Rasol de Miel in Sos de Vin Rosu cu Rodie si Piure de Cartofi sau Muschi de Vita cu Foie Gras, Trufe Negre si Piure de Mazare.
Despre “explozia” de culori si arome a noului meniu, Nico Lontras, Executive Chef A G O Restaurant, declara:
“Va invitam intr-o noua aventura culinara plina de emotii, in care noul meniu din sezonul de iarna vine cu un concept bazat pe creativitate, cu ingrediente de sezon de cea mai buna calitate si o reinterpretare originala a bucatariei clasice internaționale, astfel incat experienta culinara pe care v-o oferim sa fie una cu adevarat memorabilia, plina de arome, dar si echilibrata nutritional.”
Alaturi de preparatele noului meniu à la carte, A G O reinventeaza si sectiunea Sushi, atat de apreciata in randul cunoscatorilor. Astfel, ca o alternativa pentru cei care prefera o dieta usoara in sezonul rece, A G O le ofera clientilor sai o mare varietate de preparate de tip sushi, sashimi, teriyaki si yakitori, pregatite de un nou bucatar asiatic, proaspat alaturat echipei de specialisti.
“Credem ca am reusit atingerea echilibrului perfect intre varietate, creativitate si rafinament, pentru acest meniu. Avem preparate pentru toate tipurile de preferinte, prezentate in combinatii suprinzatoare si originale, pregatite cu finete de catre o echipa de specialisti. Acelasi lucru putem sa-l spunem si despre A G O, in ansamblu. Varietatea apare in multitudinea de spatii si servicii: restaurant, sushi bar, terasa pe malul lacului, salon VIP, sala de evenimente cu terasa le etaj, separeu. Creativitatea a fost dovedita prin tematicile petrecerilor de joi si sambata, prin alternanta cu serile de muzica live si tipul evenimentelor organizate. Iar in cele din urma, rafinamentul apare in décor, detalii, meniu, atmosfera si service”, a declarat Nina Borcila, General Manager A G O Restaurant.