Andreea Antonescu declară la “Refresh by Oana Turcu”, emisiunea difuzată de Antena Stars că:
“În America mi-a lipsit faptul că oamenii nu mă recunoaşteau pe stradă”

Cântăreaţa Andreea Antonescu şi Mihai Mitoşeru, prezentatorul show-ului “SuperBingo Metropolis” difuzat de Antena 1 în fiecare duminică după-amiază, sunt invitaţii de mâine ai emisiunii “Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars.
Andreea Antonescu, proaspăt întoarsă din Statele Unite ale Americii, îi declară Oanei Turcu, gazda emisiunii, că:”Mi-a lipsit în America recunoaşterea pe stradă”. Cântăreata a vorbit despre viaţa ei din formaţia Andre, dar şi despre cea de acum, de când este mama şi soţie. ” În perioada în care cântam în formaţie eram foarte suparată pe presă pentru că spuneau mereu că am silicoane”. Recunoaşte şi că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar schimba relaţia pe care a avut-o cu tatăl său, decedat în 2001 în urma unui stop cardiac.
Cum s-a schimbat cântăreaţa de când a devenit mama, dar şi care îi sunt planurile de viitor, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”, emisiunea difuzată de Antena Stars.
Cel de-al doilea invitat al Oanei Turcu, Mihai Mitoşeru, recunoaşte că este un bărbat căruia îi place să aibă grijă de imaginea sa şi că foloseşte multe produse cosmetice: “sunt un metrosexual, nu mi se pare un lucru rău în asta”.
Mâine, de la ora 16.00, la Antena Stars, telespectatorii vor afla care sunt trucurile la care apelează Mihai Mitoşeru pentru a fi pe placul viitoarei sale soţii.