Dezvoltatorul proiectului rezidential Bacriului Residence, Militari, Pacii are in constructie un tip de apartament 2 camere, apreciat de familiile de tineri din Bucuresti. Iata ce tip de apartament 2 camere cauta cel mai mult tinerii din Bucuresti, in zona Militari, Pacii:

Apartament 2 camere decomandat, cu suprafata utila 52 mp, situat la etajele 1-6, cu loc de parcare si spatii de depozitare incluse in pret, care se incadreaza la programul Prima Casa, care sa fie localizat cat mai aproape de o statie de metrou sau de mijloacele de transport in comun. 80% dintre cei care cauta apartamente de 2 camere, au cumparat acest tip de apartament.

De aceea, dezvoltatorul proiectului rezidential de apartamente Bacriului Residence, din Militari, Pacii, a inclus in planurile noului proiect, profilul acestui tip de apartament 2 camere. Pretul mult doritului apartament de 2 camere este de 52.000 euro cu TVA 5% inclus, cu loc de parcare subteran si cu spatiu de depozitare de 2 mp utili inclus in pret.

Pentru mai multe detalii accesati ww.bacriuluiresidence.ro sau sunati la 0749.11.55.11

Despre proiectul rezitential Bacriului Residence

Proiectul rezidential Bacriului Residence, din Militari, Pacii, va fi dezvoltat intr-o singura faza de constructie si cuprinde un blocul cu 41 de apartamente de 2 camere si o garsoniera, 21 parcari subterane si 41 de boxe. In prezent, blocul este in constructie receptia fiind prevazuta pentru luna decembrie 2014.

Blocul de apartamente este situat pe Str. Drumul Bacriului intersectie cu str. Viscolului are structura S+P+6 etaje. Toate apartamentele se livreaza complet finisate dupa cum urmeaza:

  • zugravit vinarom alb
  • geamulti PVC cu termopan
  • gresie, faianta parchet
  • obiecte sanitare
  •  instalatii electrice si sanitare functionale
  • prize, intrerupatoare si calorifere montate
  • centrala de apartament
  • contoare
  • usi interioare si usa exterioara metalica

Imobilul va avea 1 lift silentios cu capacitate de 4 persoane, si este construit din cadre, cu stâlpi beton, iar compartimentările din cărămida. Închiderile exterioare sunt fie elemente de structura (diafragme de beton), fie pereţi din cărămidă eficientă. Faţadele sunt termoizolată pe toată suprafată conform normativelor în vigoare.

Schita apartament

2 camere 52mp Bacriului Residence Militari-stiri