Proiectul de apartamente noi Militari, BACRIULUI RESIDENCE, localizat langa statia metrou Pacii, se apropie cu paşi repezi de finalizare. Această fază a proiectului rezidenţial este mult asteptata de tinerii care deja au cumparat apartamentele prin programul Prima casa.

Potrivit dezvoltatorului proiectului BACRIULUI RESIDENCE, proiectul ansamblului rezindenţial de apartamente noi Militari se apropie cu paşi repezi de livrarea a 41 de apartamente noi. Apartamentele noi incluse in cadrul proiectului rezidential BACRIULUI RESIDENCE, sunt:
– apartamente de 2 camere in 3 tipuri constructive: de 45 mp, de 54mp si de 65 mp
– apartamente de 3 camere – complet vandute
– garsoniere – complet vandute

Mai sunt disponibile 3-4 apartamente din fiecare tip, cu exceptia apartamentelor de 54 mp, la pretul de 52000 Euro, doar unul fiind disponibil si fara garsoniera si apartament 3 camere. De asemenea mai sunt disponibile 6 locuri de parcare in subteranul blocului, care vor fi vandute odata cu apartamentele.

Dezvoltatorul imobiliar BACRIULUI RESIDENCE, are mare experienta in construirea si vanzarea de apartamente in vestul Bucurestiului, in cartierul Militari, avand in desfasurare si faza III a proiectului rezidential de apartamente noi Militari denumit BELSUGULUI RESIDENCE. Dezvoltatorul unul dintre cei mai vechi din România, a anunţat că finisajele de calitate superioara sunt aproape finalizate in apartamente, urmand in perioada urmatoare sa se finalizeze placarea spatiilor comune si bransamentele la gaz si electricitate.

Reprezentanţii dezvoltatorului au declarat, potrivit Stirile Imobiliare, că „instalaţiile sunt în mare parte făcute, se lucrează la finisaje şi s-a început testarea lifturilor. Aceste apartamente noi Militari, vor fi date în folosinţă la inceputul lunii decembrie, respectandu-se astfel termenul prevazut initial.”