Un website de recrutare a realizat un studiu privind disponibilitatea angajaţilor unei firme pentru realţii romantice la serviciu, precum şi despre felul cum angajaţii privesc posibilitatea înfiripării unei legături sentimentale cu unul dintre colegii sau colegele de serviciu.

Rezultatele au fost oarecum surpinzătoare, mai mult de jumătate dintre cei intervievaţi (55%) au declarat că nu aprobă şi nu sunt dispuşi la relaţii cu colegii de serviciu.

Procentajul diferă, totuşi, de la ţară la ţară, americanii finnd, conform, declaraţiilor participanţilor la studiu, cei mai mai rezervaţi în legătură cu posibilitatea de a se implica în legături amoroase la locul de muncă.

Românii se află printre cei care înclină balanţa în partea cealaltă, majoritatea fiind pentru sau neutră, referitor la o legătură sentimentală cu un coleg.

Realitatea, însă, diferă de declaraşiilor studiilor, alte cercetări evidenţiind faptul că până la 80% dintre angajaţi sunt implicaţi într-o formă de relaţie amoroasă cu un coleg, tipul relaţiei variind de la un simplu flirt la relaţii serioase.

SEXUALITATE

Câţi dintre colegii tăi sunt disponibili pentru o relaţie amoroasă la locul de muncă