Juratul show-ului “Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și-a lansat site-ul pe care îl puteți accesa aici. Conceput ca o carte de vizită a temutului jurat, website-ul oferă informații despre cariera sa, noutăți legate de activitatea lui, dar și o secțiune specială de unde se pot achiziționa obiecte ce poartă semnătura chef Scărlătescu.

Așa se face că site-ul este împărțit în trei categorii speciale: „The View” – care descrie printr-un clip original viziunea lui Cătălin Scărlătescu asupra bucătăriei, „The Street” – secțiune ce se va updata permanent cu noutăți din activitatea chef-ului și „The Factory” – locul de unde pot fi comandate articole „by Chef Catalin Scarlatescu”, precum șorțuri de bucătărie, tunici de bucătar sau tigăi.
”Talentul fără muncă nu face nici cât o ceapă degerată. Gătesc de mulți ani și învăț câte ceva în fiecare zi. Gastronomia este, în opinia mea, o știință. Oamenii mereu mă întreabă câte rețete am făcut… sute, mii… Universul bucătăriei mele nu are limite. Însă ceea ce contează este câți oameni s-au bucurat de rețetele mele. Și pot să vă spun că sunt foarte mulți. Aceasta este satisfacția mea cea mai mare. Iar prin intermediul site-ului meu, pe care tocmai l-am lansat, sper sa le insuflu celor interesați o parte din bucuria gătitului, să îi fac să descopere un univers fabulos, să le arăt că mâncarea este pentru a face oamenii să se simta bine și că, asemenea unei atingeri divine, mâncarea are puterea de a crea stări de bine”, a mărturisit chef Scărlătescu.