Proiectul imobiliar Belsugului Residence, demarat anul trecut se bucura de succes printre bucurestenii interesati de garsoniere si apartamente de 2 si 3 camere la preturi de Prima Casa.Apartamentele propuse de dezvoltatorul proiectului Belsugului Residence,  in noul complex rezidential din zona Militari, Iuliu Maniu, Belsugului, in Bucuresti sector 6 in apropiere de metrou Pacii, au atras interesul a peste 130 de familii.  Multi prefera sa locuiasca in Militari, dar cei mai multi doresc sa aiba buletin de Bucuresti. 

Descriere proiect Belsugului Residence

Pana in prezent, in cadrul proiectului si-au rezervat locuinte peste 56 de familii, iar lucrarile de constructie se afla in plina dezvoltare, pentru faza 3. In faza 3 sunt disponibile 77 apartamente, termenul de livrare fiind programat pentru sfarsitul anului 2014. Belsugului Residence cuprinde 3 blocuri D+P+5, si este dezvoltat in 3 faze de constructie. Primele 2 blocuri cuprinse in faza 1 si 2 sunt finalizate si locuite, iar faza 3 din proiect este in constructie.

Structura clădirilor este pe cadre, cu stâlpi din beton, inchisa cu caramida poroterm si izolatie de 10cm, iar compartimentările sunt facute din cărămidă. Blocurile sunt prevazute cu lift si oferă o gamă diversificată de locuinţe, care variază în funcţie de suprafaţă şi număr de camere în 3 tipuri: garsoniere, 2, 3 camere.
Clădirea este prevăzută cu: spatii de parcare, aspect elegant si luminos, pardoseli din granit, contorizare separată ce optimizează consumul de apă caldă şi căldură, contorizare individuală pentru toate utilităţile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuală a consumului de utilităţi.

Finisaje  interioare ale apartamentelor
Apartamente se predau la cheie complet finisate şi echipate, dupa cum urmeaza:

– Bucătării complet finisate, si dotate cu centrale marca Ariston;
– Băi complet finisate şi utilate;
– Parchet laminat triplu stratificat, gresie şi faianţă în baie, bucătarie;
– Tâmplărie din PVC Rehau cu rupere de punte termică şi geam termopan;
– Uşa metalică la intrarea în apartament;
– Balcoane spaţioase, balustrada;
– Echipare tehnică modernă cu ghene vizitabile din coridorul comun, pentru a permite verificarea periodică sau pentru efectuarea eventualelor reparaţii;
– Contor individual pentru apă rece, gaz, electricitate

Preturi le din ansamblul Belsugului Residence

In Faza I sunt finalizate corpurile C1 si C2, in care mai sunt disponibile 6 apartamete: o garsoniera, 2 2camere, si 3 de 3 camere. Garsoniera este la parter inalt, are 39 mp si pretul este de 35.500 euro cu TVA inclus. Apartamentele de 2 camere sunt la demisol si au preturi cuprinse in 37.500 euro si 43.500 euro. Apartamentele de 3 camere sunt la demisol si la etajul 2.  Cele de la demisol au preturi cuprinse intre 52.000 si 54.500 Euro, in functie de suprafata. Pretul apartamentului de la etajul 2 este de 64.000 euro, iar suprafata este de 70 mp utili.

In faza a II-a sunt in executie  77 apartamente
Preturile sunt cuprinse intre:
Garsoniere preturi cuprinse intre 27.500 – 36.000 Euro cu TVA inclus, in functie de etaj, cu suprafete cuprinse intre 37-38 mp utili.

Apartamente cu 2 camere au preturi cuprinse intre 39.500 – 55.000 Euro cu TVA inclus, in functie de etaj si  cu suprafete cuprinse intre 45-58 mp utili.

Preturile cuprind TVA 5% inclus, iar suprafetele sunt utile inclusiv balcon.
Parcarea gratuita in spatiile de parcare amenajate si alocate blocului de apartamente.

Pentru mai multe detalii si disponibilitati vizitati siteul proiectului de apartamente si garsonire: www.belsuguluiresidence.ro