Jamal, primul serviciu de delivery din România cu preparate jamaicane, este acum partener al foodpanda.ro, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din țară. Lansat la începutul lunii noiembrie, Jamal este un proiect antreprenorial cu capital 100% românesc şi acoperă o zonă neexploatată pȃnă acum a segmentului local de livrări.
Mai mult, astăzi, cu ocazia Black Friday, Jamal și foodpanda.ro vor oferi reduceri substanțiale de 50% la “Meniurile Piraților”: Blackbeard Combo, Jack Sparrow Combo, Captain Morgan Combo și Long John Silver Combo. Cu prețuri pornind de la 11,5 lei, bucureștenii se vor putea bucura de un prânz complet în stil jamaican.
”La doar două săptămâni de la lansarea proiectului Jamal, am acceptat invitația foodpanda.ro de a ne alătura platformei de food ordering. Mizăm pe originalitatea și creativitatea preparatelor autentice jamaicane și suntem siguri că bucureștenii vor fi încântați să încerce noi opțiuni culinare. Astfel că astăzi, de Black Friday, îi invităm pe toți curioșii să guste produsele noastre disponibile la prețuri reduse!”, afirmă Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.
În acest moment, Jamal este în continuă creștere pe plan local, iar parteneriatul încheiat cu foodpanda.ro contribuie la consolidarea ascensiunii sale. Extinzându-și prezența și pe platforma de food ordering, Jamal îşi propune să devină în viitorul apropiat un furnizor de referinţă printre bucătăriile internaționale prezente în capitală.
„Jamal este partenerul perfect pentru noi, avem aceeași viziune și deschidere față de consumator, dorința de a inova modul în care se raportează românii la mâncare și la gust. Observăm din ce în ce mai tare, pe măsură ce ne dezvoltăm, că românii sunt gurmanzi, foarte atenți la calitatea mâncării și dornici să experimenteze bucătăria internațională, cu cât mai exotică, cu atât mai incitantă pentru ei”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.
În prezent, Jamal, în parteneriat cu foodpanda.ro, le pune la dispoziție bucureștenilor peste 30 de preparate autentice jamaicane, gătite de bucătari profesioniști, familiarizați cu specificul și tehnica de gătit din Jamaica. În doar două săptămâni, Jamal și-a creat deja o bază consistentă de clienți, care comandă zilnic preparatele jamaicane, cele mai căutate fiind pieptul de pui în sos curry, tradiționalul patty cu vită și supa de mango cu creveți.
Momentan, Jamal livrează în zona centrală și de nord a capitalei și în cartierul rezidențial Cosmopolis, urmând ca, în curând, să lărgească raza de livrări la nivelul întregului oraș. Începând cu luna decembrie, Jamal va prelungi programul sâmbăta, pentru cei care doresc să încerce savorile Jamaicăi și în weekend. Astfel, Jamal va putea primi comenzi de marți până sâmbătă, între 10:00 și 22:00. Comanda minimă este de 25 de lei, iar transportul gratuit.