Denise Milani este din Cehia, iar ocupaţia sa a determinat-o să călătorească peste tot în lume, oprindu-se tocmai la Los Angeles, unde şi locuieşte în prezent. Denise Milani este “numele de scenă”, adevăratul său nume fiind imposibil de rostit în afara teritoriului Cehiei: Denisa Krajickova. Denisa este născută în zodia taurului, după zodiacul chinezesc, şi în zodia maimuţei de metal, după zodiacul chinezesc, la data de 24 aprilie 1980.

În ciuda aspectelor astrale favorabile studiului, cehoaica nu a a avut şansa unei educaţii superioare, întrucât şi-a început cariera de fotomodel la o vârstă destul de fragedă (16 ani), iar succesul a împiedicat-o să urmeze cursurile unei facultăţi. Denisa ar fi dorit să urmeze facultatea de mecanică de la Praga, dar la data la care ar fi trebuit să dea examenul de admitere nu se afla în ţară, pozând pentru revista Sports Illustrated, în Miami, Florida.

Deşi pieptul său bogat este, alături de un chip angelic, explicaţia succesului său internaţional, Denisa se afla mult în urma colegelor sale la vârsta de 14 ani, având un piept mai degrabă plat.

Cu toate acestea, în mai puţin de doi ani, natura i-a oferit Denisei mijlocele de a deveni celebră şi admirată, precum şi ofertele marilor agenţii de modelling.

Iată mai jos câteva din imaginile care au propulsat-o pe culmile succesului:
La ce vârstă a observat această tânără că are sâni5

La ce vârstă a observat această tânără că are sâni1

La ce vârstă a observat această tânără că are sâni2

La ce vârstă a observat această tânără că are sâni3

Denise Milani (Denisa Krajickova)

La ce vârstă a observat această tânără că are sâni5 La ce vârstă a observat această tânără că are sâni1 La ce vârstă a observat această tânără că are sâni2 La ce vârstă a observat această tânără că are sâni3

CRITIX

La ce vârstă a observat această tânără că are sâni?