Aplicatia incurajeaza persoanele sa participe la activitati sportive interactive. QuestRun este dezvoltata de copii cu varsta intre 10-13 ani, membrii in echipa Quantum Bits, calificata la concursul national de robotica First Lego League.

QuestRun este aplicatia inovativa care motiveaza prietenii sa faca sport in natura prin diverse provocari, trasee, vizite, acumuland puncte si cantigand beneficii diverse.

Aplicatia ofera o interfata simpla si usor de utilizat care prezinta fiecarui participant raportul zilnic al activitatilor sportive desfasurate, iar prin interfata Challanange, ofera participantilor diverse provocari care ii incurajeaza sa isi dubleze progresul pentru puncte care le asigura un loc mai bun in clasamentul cu prietenii lor. In plus, exista anumite provocari “speciale” care le pot aduce participantilor diverse avantaje, respectiv: reduceri la cumpararea de echipamente sportive de la magazine specializate, reduceri la hoteluri si cabane montane, etc.

De exemplu, un grup de prieteni ce se inscriu pe aceasta aplicatie se pot intalni pentru a se recreea in aer liber si stabilesc trasee de activitati sportive diferite. Aplicatia monitorizeaza activitatea fiecaruia si intocmeste clasamentul. In plus, in functie de traseul ales de fiecare, acestia pot gasi pe parcurs diverse provocari care ii incurajeaza sa isi depaseasca progresul deja inregistrat.

Aplicatia genereaza harti cu puncte rosii marcate care daca sunt vizitate de catre participanti, acestia vor primi puncte in plus pentru clasament sau alte recompense.

In functie de statisticile zilnice, saptamanale si lunare furnizate de aplicatie, aceasta iti ofera sugestii despre cum sa devii mai bun.

Pagina de leaderboard permite utilizatorilor sa observe ce fac prietenii  lor și care este clasamentul fiecaruia, bazat pe cati kilometri sau puncte are fiecare dintre ei.

Despre Quantum Bits

Echipa Quantum Bits este formata din 8 membri, elevi in clasele 5-8 la Liceul International de Informatica Bucuresti (ICHB). Este al doilea an al nostru in competitia FIRST Lego League, sezonul trecut echipa obtinand calificarea la etapa nationala dupa obtinerea premiului Campionilor locul II, care din pacate nu a mai avut loc din cauza pandemiei. Echipa Quantum Bits s-a calificat si anul acesta la etapa nationala, dupa obtinerea premiului de Inovare cu aplicatia Quest Run. Elevii isi folosesc cunostintele, pasiunea si entuziasmul pentru a concura la cel mai inalt nivel in cadrul competițiilor de robotică FIRST Lego League. Echipa mentorata de elevi din cadrul echipei Quantum Robotics – o echipa de robotica inscrisa in competitia de robotica FIRST Tech Challenge cu premiata la nivel national si international.

Mai multe informatii despre competitia First Lego League, se gasesc in videoclipul de prezentare https://www.youtube.com/watch?v=IxpXg5J5WdY