Romancele sunt extrem de bine ingrijite si foarte interesate de aspectul fizic, sunt tot timpul la curent cu ultimele trenduri si au o atitudine hotarata fata de dorintele lor, spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos.

Desi statisticile modiale nu au inclus, inca, Romania in top 10 tari cu cele mai multe interventii estetice, in tara noastra se estimeaza ca anual sunt realizate interventii estetice chirurgicale de peste 70 milioane de euro.

“Chirurgia estetica este in plina dezvoltare, in special in ultimii ani, prin aplicarea metodelor minim si non invazive. Are o traiectorie ascendentă imperturbabilă datorita evolutiei medicale, tehnologice si sociale. Noi tehnici, noi substante, noi materiale, noi cerinte au determinat o impulsionare permanenta pentru dezvoltarea performantelor profesionale a acestei ramure a chirurgiei”, spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos, din cadrul spitalului Medicover.

Romancele stiu ce vor atunci cand opteaza pentru o schimbare
Este bine cunoscut faptul ca femeile din Romania, dar si cele din Polonia si Rusia se afla in topul mondial al sexului frumos.

“Romancele sunt extrem de bine ingrijite si foarte interesate de aspectul lor, sunt tot timpul la curent cu ultimele trenduri si au o atitudine hotarata fata de dorintele lor. Acestea sunt bine echilibrate in tot cea ce priveste frumosetea interioara si exterioara”, spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos.

In momentul de fata 6 din 10 femei apeleaza la chirurgie estetica pentru proceduri chirurgicale precum marirea sanilor, lipoaspiratie, rinoplastie. Aceasta ordine se inverseaza din cand in cand, insa pozitiile sunt mentinute de aceste tipuri de operatii. Pentru proceduri neinvazive sau minim invazive 8 din 10 femei apeleaza la botox, acidul hialuronic si mezoterapie.

“Trendurile estetice care au luat nastere in ultimii ani in randul romancelor sunt procedurile de modelare a gambelor si feselor, labioplastia, intinerire vaginala si marirea punctului G”, mai spune chirurgul estetician.

un-chirurg-a-creat-femeia-perfecta-apoi-a-cerut-o-de-sotie-cum-arata-ea-dupa-5-ani-in-care-si-a-facut 1 size7
Ce calitati trebuie sa aiba un chirurg estetician?
Un chirurg estetician mai intai de toate trebuie sa fie talentat, carismatic, sa aiba viziune optima asupra rezultatului estetic, sa inspire incredere si sa raspunda solicitarilor venite din partea pacientilor.

“Calitatea artei se evidentiaza prin rezultate atractive. Un chirurg estetician trebuie sa stie sa asculte dorintele pacientilor si sa gaseasca solutii ce reflecta un rezultat optim care pune in echilibru frumosetea interioara cu cea exterioara”, concluzioneaza dr. Vangelis Vasalos.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.drvangelisvasalos.wordpress.com sau www.metamorphosiscenter.ro.

***
Despre chirurgul estetician Vangelis Vasalos
Chirurgul estetician Vangelis Vasalos este medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale, iar din anul 2008 are competente pe vibro-lipoaspiratie si este specializat in chirurgie cosmetica, in cadrul Clinicii Milenio Portugalia, sub indrumarea Prof. Dr. Angelo Rebelo. Cursurile prestigioasei clinici Milenio sunt certificate de catre Academia Internationala de Chirurgie Cosmetica.

Este membru al Colegiului Medicilor din Bucuresti cu Certificat de membru al Colegiului Medicilor din Romania si Membru al Asociatiei Romane de Chirurgi Plastici.