Să-l faci pe bărbat dependent de tine? Cu siguranţă, fiecare femeie are propria reţetă, o reţetă învăţată de la alţii (altele), creată din experienţă, sau, cel mai riscant, inventată la faţa locului.

Acum, oamenii de ştiinţă (iată că este o ştiinţă!) au listat 10 trucuri sigure care nu dau greş în faţa nici unui bărbat.

1. Foloseşte mult make-up. Bărbaţii care spun că „preferă natural”, mint cu neruşinare!
2. Grizează-te cu alcool, sau ameţeşte-te, sau doar prefă-te că eşti uşor… sub influenţa alcoolului. Este foarte excitant pentru bărbat să ştie că nu te controlezi complet.
3. Fă un orar pentru sex. Nimic nu îi va plăcea mai mult, decât să ştie că are sex în program.
4. Zgârie-l pe spate cu unghiile. Până i se vindecă zgărieturile îşi va aminti mereu de tine, plus că bărbatului îi place ideea că vine rănit de la luptă, precum şi ideea că are o femeie focoasă.
5. Stinge tu lumina şi preveşte-l în ochi când o stingi, asta îi va aprinde imaginaţia.
6. Prefă-te că îţi place, de la început şi până la sfârşit. Va reţine asta, plus că, de la un moment dat încolo, poate nici nu mai este nevoie să te prefaci.
7. Nu purta chiloţei, dar ai grijă ca el să ştie asta, şi mai ales, ai grijă să nu faci din asta un obicei.
8. Nu face pe neajutorata mereu. Bărbaţii nu respectă femeile care au nevoie mereu de ajutor. lasă impresia că eşti mereu stăpână pe situaţie, iar dacă îi ceri ajutorul, fă-o doar ca să înţeleagă că îi dai atenţie, nu pentru că ai nevoie de ajutor.
9. Nu fi arhicompetentă în dormitor, chiar dacă eşti. Bărbatului îi place să fie şeful, sau măcar să îi fie respectată poziţie de şef în pat.
10. Pe asta o ştiai: nu face sex de la prima întâlnire. S-ar putea să nu o mai ai pe a doua.

SEXUALITATE

Strict pentru femei! Cele 10 ponturi ultrasecrete (până acum) care îl fac pe bărbat să-ţi mănânce din palmă!