Alexa Chung, model britanic, prezentator şi autor, ne dezvăluie secretele stilului său şi piesele selectate ca must-have pentru luna noiembrie din colecţia Tommy Hilfiger Toamnă 2014, prezentate în calitate de Guest Editor în magazinele Tommy Hilfiger din întreaga lume, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015.

 

Chung are rolul de “Guest Editor” al colecţiilor Tommy Hilfiger de toamnă 2014 pentru femei, iar alegerile sale vor fi prezentate în magazinele selecţionate Tommy Hilfiger.

 

Pentru această iniţiativă unică, Chung a selectat piesele must-have ale sezonului – de la outwear până la holiday statements. Ca Guest Editor, a completat ţinutele must-have propuse cu secrete de stil şi imagini exclusive behind-the-scenes din fashion shooting-ul său realizat la Milk Studios din New York. Programul s-a lansat pe 7 octombrie 2014, sub numele “Shake Up Your Wardrobe” şi va dezvalui tinutele preferate ale Alexei Chung, completate cu secrete de stil, în magazinele Tommy Hilfiger, până în ianuarie 2015.

“Suntem încântaţi de parteneriatul cu Alexa Chung ca Guest Editor al colecţiilor noastre de toamna 2014 pentru femei”, a spus Tommy Hilfiger. ”Alexa este definiţia reala a“it” girl – este cool, ingenioasă, isteaţă şi are un minunat simţ al stilului. Ştie cum să improvizeze cu piesele clasice pentru un look unic care o caracterizeaza în totalitate. Alexa va oferi clienţilor noştri o perspectivă despre piesele must-have ale sezonului, toate prezentate într-un mod accesibil cumpărătorilor în magazinele selecţionate Tommy Hilfiger din întreaga Europă.”