De Ziua Copilului, AFI Palace Cotroceni a înregistrat un nou record de vizitatori: peste 76.000 de persoane au trecut pragul centrului comercial pentru a participa la activităţile pregătite pentru weekend.
AFI Palace Cotroceni şi-a întâmpinat clienţii cu ateliere, spectacole, concerte, momente de dans şi concursuri, pentru a celebra Ziua Copilului şi încheierea Lunii lui MAI Mult. Activităţile speciale au început încă de vineri şi s-au întins pe tot finalul săptămânii.
În toate cele trei zile, zeci de copii au participat la atelierele pregătite de AFI Palace Cotroceni în parteneriat cu Dremel by Bosch. În cadrul acestor ateliere, cei mici au realizat decupaje cu staţii de traforaj, pirogravuri, gravuri pe farfurii, lumânări sau ghivece şi decoraţiuni pe rame de fotografii. Sâmbătă, copiii din peste 40 de grădiniţe din Bucureşti, Ilfov, Slatina şi Constanţa au susţinut momente artistice în cadrul evenimentului „Veniţi cu noi în Lumea Copilăriei”, din programul educaţional „Vreau să fiu Olimpic”.
De Ziua Copilului a fost realizat un desen gigantic cu ajutorul copiilor din AFI Palace Cotroceni şi cu sprijinul HHC România, în cadrul proiectului „Colorează-le copilăria”. De asemenea, Centrul Educaţional Creartes Land a susţinut un program artistic adresat copiilor, compus din piese cântate de un grup vocal, solo-uri şi scenete. Mai mult, dansurile greceşti susţinute de Ansamblul Uniunii Europene şi dansurile makedonene ale Ansamblului Grailu Armanesc au încântat trecătorii. Echipa Puranima a pregătit special pentru copii un spectacol cu păpuşi Rolling Strings, iar, pe tot parcursul zilei, mascotele DO şi MO ale DOMO i-au invitat pe cei mici la joacă.
În plus, AFI Palace Cotroceni a finalizat şi Luna lui MAI Mult, premiind o familie norocoasă cu o excursie în Grecia.
Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Mai multe detalii: AFI PALACE COTROCENI